Makro Nijmegen

Vrij baan voor vrachtverkeer

Gebouwd tijdens normale winkeluren en genoeg vrije hoogte voor vrachtverkeer en brandweer

De oorspronkelijke Lukas Klamer winkel werd vergroot tot een Makro filiaal met de bijbehorende parkeerruimte. In verband met de aanlevering van goederen aan de andere zijde van het winkelpand, moest de vrije hoogte voldoende zijn voor het doorlaten van vrachtverkeer. Bovendien wilde ook de brandweer van beide kanten om het gebouw heen kunnen rijden in geval van brand.

De aansluiting met de winkel is voorzien van een sprinklerinstallatie en de hellingbaan naar niveau 1 is ten behoeve van de natuurlijke ventilatie uitgevoerd als roostervloer. Het project is uitgevoerd tijdens normale winkeltijden, waarbij in afstemming met de Makro is gezorgd dat er te allen tijde 60% van de bestaande parkeerruimte ter beschikking stond voor gebruik door klanten.

Terug naar het overzicht

Projectafbeeldingen


Bel mij terug